FT-TS

Tek elden döviz platformu inşaatı

En güvenilir tek duraklı düz döviz platformu oluşturucunuz

Mali Lisans Başvurusu

FT-TS, müşterilere yetkili finansal lisans uygulamaları sağlar.

Mali düzenin düzeltilmesinin etkisiyle Çin'deki birçok lisanssız döviz şirketi birbiri ardına geri çekildi. Aynı zamanda devlet, uyumsuz bazı döviz platformlarını da çökertmeye devam ediyor ve bunların ilgili faaliyetleri de yüksek baskılı bir duruş sergilemeye devam ediyor. Döviz platformu nereye gitmeli ve döviz piyasasında gelişmeye ve faaliyet göstermeye devam edebilmesi için nasıl dönüştürülmelidir? Şu anda, uyum denetimi geliştirme için ön koşul olmalı ve döviz komisyoncuları lisans başvurusu yoluna çıkmalıdır.


Şu anda, küresel finansal operasyonlar, özellikle çeşitli ülkelerde veya bölgelerde dağıtılan finansal düzenleyicilerin sıkı denetimi nedeniyle istikrarlı bir durumda. Bu mali düzenleyiciler, uygunluk tarafından düzenlenirken ilgili bölgelerde faaliyet göstermelerine izin vermek için başvuru sahibinin ilgili işine göre lisanslar verir.


Döviz piyasasında lisanssız çalışma konusunda pek çok fırtına yaşanıyor ancak finansal lisans başvurularındaki yıllık artış gösteriyor ki şirketler uzun süredir gelişmek istiyorsa lisans başvurusunda bulunmaları kaçınılmaz bir eğilim.


Müşterilere giren ve çıkan veriler de lisans başvurusunda bulunup bulunmama konusunda en iyi kanıttır. Lisans başvurusunun kendisi oldukça zordur ve hesap açmanın zorluğu ile baş etmek zaten platformu çaresiz bırakmıştır.Platform neden lisans başvurusu yapmak zorunda? Arka uç verilerini topladıktan sonra, birçok platform hesap açma zorluğunun, fon eksikliğinin ve büyük müşteri kaybının ana nedenlerinin, platform niteliklerinin müşterilerin güvenini kazanmak için çok zor olduğunu; sonsuz karışık medyada yer alan haberler, yeni ve eski müşterilerin güveninin yeniden aşağı çekilmesine neden olarak kayıplara neden oldu.


Ancak, düzenleyici lisans başvurusunda bulunmanın faydaları nelerdir? Aşağıda kısaca listelenmiştir:


1. Marka oluşturma

Yeni başlayan bir broker için rekabetçi döviz piyasasında bir yer edinmesi kolay bir süreç değildir.Piyasada güvenilir ve saygın bir broker olmak istiyorsanız, önce bir veya daha fazla tanınmış düzenleyici kurum tarafından verilen düzenleyici otoriteye sahip olmalısınız. Bu şekilde lisanslar, şirketlerin yalnızca kendi çekiciliklerini ve etkilerini artırmalarına yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda iş geliştirme kanallarını ve müşteri gruplarını da genişletir.


2. Müşteri güveni

Açıkçası, yatırımcılar bir döviz alım satım platformu seçtiğinde, en çok endişe edilen konular fonların güvenliği ve platform tarafından uygulanan düzenleyici lisanstır. Döviz düzenleme lisansı, bir döviz komisyoncusunun güvenilir ve ilgili işlemleri yürütmek için nitelikli olup olmadığını ölçmek için en doğrudan yargıdır.Bu nedenle, yasal denetime sahip bir komisyoncu seçmek özellikle önemlidir ve aynı zamanda odak noktalarından biridir. yatırımcılar. Lisansın gerçekten de genişleyen müşteriler için etkili bir sihirli silah olduğu ve aynı zamanda bir platformun uzun vadeli gelişiminin ve daha büyük ve daha güçlü olmanın anahtarı olduğu inkar edilemez. birden fazla düzenleyici lisansa sahip olmayan dev yok. Döviz lisanslarının düzenine öncelik veren şirketler, büyük bir "ilk hamle avantajına" sahip olacaklar.


3. Yasal uyumluluk

Uyumlu aracı kurumların öncülü, etkili ve şeffaf bir düzenleyici sisteme, sıkı müşteri fonu koruma düzenlemelerine, katı net varlık düzenlemelerine ve kurumsal yönetim gereksinimlerine sahip oldukları için düzenleyici bir lisansa sahip olmaları ve küresel olarak tanınan bir döviz lisansı seçmeleri gerektiğidir. izleme ve kontrol açısından sağlam düzenlemeler ve düzenlemeler. Bu kadar yüksek düzenleyici gereksinimler ve açık ve şeffaf bir düzenleyici ortamla, şirketlerin yasal olarak daha uyumlu hale gelmesine yardımcı olmak zorundadır. Kaotik döviz endüstrisinden hızla eski refahına dönebilmek için, ancak kendisini uyumlu işlemlere dayandırarak ve aktif olarak denetimi benimseyerek, piyasa değişikliği fırsatını yakalayabiliriz.

Ulusal politikaların sürekli optimizasyonu ve iyileştirilmesi ve döviz piyasasının kademeli olarak açılması, mevcut döviz reformu için önemli bir yön haline geldi. Döviz, finansal yatırım projeleri için büyük bir fırsat olmaya mahkumdur.Fırsatı kim yakalayabilirse, kesinlikle temettülerden yararlanacaktır.

Denetimin sıkılaşmasıyla birlikte döviz finansal lisanslarının uyum avantajları da yansıdı.Belli bir ölçeğe ve piyasa itibarına sahip lisanssız brokerler için döviz lisanslarının nimeti, "kaplana kanat eklemek" ile eş anlamlıdır.

金融牌照.jpg



ürünün özelliği

    • Hız mükemmelliğe ulaşır

      Finans sektörü hızla değişiyor, her zaman keskin bir "koku alma duyusunu" koruyacağız, cesurca endüstrinin tepesinde duracağız, endüstrinin gelişim trendini anlayacağız ve müşterilere profesyonel ve etkili yüksek kaliteli hizmetler sunacağız.


    • Gardımızı asla düşürmedik

      Finans sektörü hızla değişiyor, her zaman keskin bir "koku alma duyusunu" koruyacağız, cesurca endüstrinin tepesinde duracağız, endüstrinin gelişim trendini anlayacağız ve müşterilere profesyonel ve etkili yüksek kaliteli hizmetler sunacağız.


    • Gerçek fiyat al

      Müşteri hizmetleri sürecindeki her bağlantıyı açmaya kararlıyız ve müşterilere yüksek kaliteli, titiz ve eksiksiz nihai hizmet deneyimi sunmak için hizmet sürecini optimize etmeye ve yükseltmeye devam edeceğiz.


    • Tepki başarıyı belirler

      Müşterilerle olan ilişkinin sadece tek bir hizmet ve hizmet düzeyinde değil, aynı zamanda müşteriler için değer dönüşümünü gerçekleştirirken karşılıklı yarar ve kazan-kazan sonuçları elde etmek için müşterilerle bir topluluk oluşturmasını umuyoruz.


    • Daha fazla seçenek

      Müşterilerle olan ilişkinin sadece tek bir hizmet ve hizmet düzeyinde değil, aynı zamanda müşteriler için değer dönüşümünü gerçekleştirirken karşılıklı yarar ve kazan-kazan sonuçları elde etmek için müşterilerle bir topluluk oluşturmasını umuyoruz.