FT-TS

Tentang kita

Pembina platform pertukaran asing sehenti anda yang paling boleh dipercayai

Cerita kita

FT Limited (pendek kata FT-TS) ialah sebuah syarikat teknologi kewangan British. Pasukan teknikal telah melalui 10 tahun sejak penubuhannya. Ia mempunyai jurutera British yang serius, rajin, sikap dan gaya kerja yang ketat. Pengalaman, menduduki tempat di pasaran Eropah yang lebih makmur dan matang dalam pasaran kewangan, dan menikmati reputasi yang sangat baik.

Sejak penubuhannya, FT-TS tidak pernah melupakan hasrat asalnya dan komited untuk menyediakan platform dengan pengalaman dagangan dan persekitaran dagangan yang terbaik. Ia telah membangunkan rangkaian penuh penyelesaian teknologi platform, berjalan melalui industri seperti pertukaran asing, saham AS dan saham Hong Kong. Dengan pasukan teknikal profesional berbilang bahasa Eropah dan Asia, FT-TS menyediakan perkhidmatan bertimbang rasa 7×24 untuk mengiringi operasi platform pelanggan! Kami tidak pernah berhenti membantu orang lain pada masa lalu, dan kami tidak pernah berhenti meneroka teknologi dan penyelesaian yang lebih baik. Kami mengalu-alukan dan terbuka untuk mempelajari tentang peluang perkongsian dalam semua bidang.

kelebihan kita

 • Kualiti yang boleh dipercayai

  Perkhidmatan operasi dan penyelenggaraan teknikal 24 jam, pihak berkuasa tawaran utama, membantu dalam menyelesaikan banyak masalah
 • Sistem yang sempurna

  Pengurusan pelbagai aspek pembinaan platform
 • Industri inovatif

  Naik taraf berbilang fungsi pemalam
 • Teknik profesional

  Perunding pakar di dalam dan di luar negara, menyediakan latihan perundingan profesional
 • Pengurusan Risiko

  Platform teknologi FT, keputusan operasi terpulang kepada anda sepenuhnya
 • Perkhidmatan yang sangat baik

  1 hingga 1 perkhidmatan perundingan profesional untuk membantu kerjaya anda meningkat